Huidpraktijk Nieuwkoop Elektrische epilatie
We worden geboren met ongeveer vijf miljoen haarzakjes verspreid over ons lichaam. Hoe deze verdeeld zijn is vastgelegd in onze genen en wordt geactiveerd door hormonen. De meeste haarzakjes maken donshaartjes aan, een kleiner aantal maken dikke, stugge haren aan. Deze haren zijn vaak beter zichtbaar en worden als storend ervaren. haren die storend zijn, kunnen effectief worden behandeld met Elektrische Epilatie.

De behandeling.

Met elektrische epilatie wordt het haarzakje beschadigd zodat daaruit geen nieuwe haar meer kan groeien. Elektrische epilatie is geschikt voor alle huidtypen en alle soorten haren op kleine oppervlakten. Elektrische epilatie wordt meestal toegepast bij witte, grijze, rossige en blonde haren of bij rest beharing. Vanwege het tekort aan pigment zijn deze haren niet geschikt voor IPL.

Na de behandeling

Na de behandeling kan er worden gekoeld en de huidtherapeut brengt verkoelende gel aan om de huid te kalmeren. De huid zal diezelfde dag nog wat rood en licht gezwollen kunnen zijn op de plaatsen waar de haartjes hebben gezeten. Er kunnen ook rode bultjes ontstaan die meestal binnen drie dagen wegtrekken.

Aantal benodigde behandelingen

Een behandelperiode kan variëren van zes maanden tot anderhalf jaar. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid haar, de oorzaak van de haargroei en de groeifase waarin de haar zich tijdens de behandeling bevindt. De behandelfrequentie varieert van wekelijks tot één keer in de zes weken. Vanwege de verschillende haargroeifasen is het belangrijk om in het begin van de behandelperiode met regelmaat te komen. Daarna kan het interval geleidelijk afnemen.

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek onderzoeken wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw huidbehoefte.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Behandeling van ongewenste haargroei in het gelaat wordt in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is het afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Klik op link om direct te kijken welke vergoeding u krijgt bij uw verzekering.

Plan GRATIS kennismaking – Samantha Versantvoort

Telefoon: 085-0604843
Whatsapp085-0604843
(klik om een bericht te sturen)
Email: team@huidpraktijk.nl
Aangesloten bij: NVH, BIG, Laserveiligheid, Kwaliteitsregister Paramedici.