Wij zijn Huidpraktijk Nieuwkoop, een gevarieerd team, die bestaat uit verschillende specialisten. In Huidpraktijk Nieuwkoop werken huidtherapeuten, allround schoonheidsspecialistes, een pedicure en een masseuse. Met ieder haar eigen specialisme.

Het hele team van Huidpraktijk Nieuwkoop is volledig gespecialiseerd in de Image Skincare producten, behandelingen en in de apparatuur. Wij volgen het gehele jaar bijscholing, zodat wij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche. 

Onze missie is om de cliënt de beste zorg op maat te bieden want iedere huid is anders.

Anne van den Haak

Mijn naam is Anne van den Haak, eigenaresse van Huidpraktijk Nieuwkoop. In 2008 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste en mijn diploma ondernemerschap behaald. Na mijn opleiding heb ik mijn eigen praktijk geopend. Daarnaast volgde ik de studie tot huidtherapeut. Sinds 2012 ben ik een HBO gediplomeerde huidtherapeut. Door mij om te scholen tot huidtherapeut onderscheid ik mij van schoonheidsspecialistes door zowel cosmetische als medische huidproblemen te behandelen. 

Mariska Vledder

Mijn naam is Mariska Vledder. Ik heb in 2011 mijn diploma voor Wellness medewerker behaald in Leiden. Dit was een combinatie opleiding van schoonheidsspecialiste en pedicure. Aan het einde van deze opleiding heb ik 4 maanden stage gelopen in Oostenrijk, in een 5 sterren wellness hotel. Hier heb ik veel werkervaring opgedaan.
Ik heb daarna nog verschillende cursussen gevolgd, zoals bindweefselmassage en Lomi Lomi massage. Ik ben de afgelopen 9 jaar vooral werkzaam geweest in de wellness branche, maar ik ben sinds oktober 2020 te vinden in Huidpraktijk Nieuwkoop als schoonheidsspecialiste, pedicure en masseuse.

Hilde Goes

Mijn naam is Hilde. In 2020 ben in afgestudeerd als Huidtherapeute aan De Haagse Hogeschool en ben sinds kort vol enthousiasme begonnen bij Huidpraktijk Nieuwkoop.  In de praktijk kun je bij mij terecht voor een breed aanbod aan huidtherapeutische behandelingen. Mijn specialisatie ligt bij acné behandelingen, chemische peelings en medische microneedling. Image Skincare is het merk waar ik de meeste kennis over heb en het liefste mee werk. Om mijn kennis en kunde uit te breiden, volg ik regelmatig trainingen van verschillende merken en behandelingen.

Lise van den Haak

Mijn naam is Lise van den Haak. Mijn opleiding heb ik gedaan op de Haarlemse Academie waar ik in 2014 mijn diploma voor schoonheidsspecialiste heb behaald. Sindsdien werk ik één avond per week bij Huidpraktijk Nieuwkoop. Je kan bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen van Image Skincare, waxen aan het gelaat en verven van wenkbrauwen en wimpers. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste werk ik als logopediste in de gehandicaptenzorg.