Wij zijn Huidpraktijk Nieuwkoop, een gevarieerd team, die bestaat uit verschillende specialisten. In Huidpraktijk Nieuwkoop werken huidtherapeuten en een PMU-specialiste. Met ieder haar eigen specialisme.

Het hele team van Huidpraktijk Nieuwkoop is volledig gespecialiseerd in de Dermaquest, Enerpeel en Tebiskin producten, behandelingen en in de apparatuur. Wij volgen het gehele jaar bijscholing, zodat wij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche. 

Onze missie is om de cliënt de beste zorg op maat te bieden want iedere huid is anders.

Anne-Huidpraktijk-Nieuwkoop

Anne van den Haak

Mijn naam is Anne van den Haak, eigenaresse van Huidpraktijk Nieuwkoop. In 2008 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste en mijn diploma ondernemerschap behaald. Na mijn opleiding heb ik mijn eigen praktijk geopend. Daarnaast volgde ik de studie tot huidtherapeut. Sinds 2012 ben ik een HBO gediplomeerde huidtherapeut. Door mij om te scholen tot huidtherapeut onderscheid ik mij van schoonheidsspecialistes door zowel cosmetische als medische huidproblemen te behandelen. 

Hilde-Huidpraktijk-Nieuwkoop

Hilde Goes

Mijn naam is Hilde. In 2020 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeute aan De Haagse Hogeschool en ben direct hierna vol enthousiasme begonnen bij Huidpraktijk Nieuwkoop. In de praktijk kun je bij mij terecht voor een breed aanbod aan huidtherapeutische behandelingen. Mijn specialisatie ligt bij acné behandelingen, chemische peelings en medische microneedling. Ook het in model brengen en verven van wenkbrauwen doe ik graag! Dermaquest, Enerpeel en Tebiskin zijn de merken waar ik de meeste kennis over heb en het liefste mee werk. Om mijn kennis en kunde uit te breiden, volg ik regelmatig trainingen van verschillende merken en behandelingen.

Gina-Huidpraktijk-Nieuwkoop

Gina Lee Meeuwsen

Mijn naam is Gina Lee. Ik ben in 2022 afgestudeerd als Huidtherapeut aan De Haagse Hogeschool. Nadat ik mijn afstudeerstage succesvol heb afgerond bij Huidpraktijk Nieuwkoop ben ik onderdeel geworden van het team. Bij mij kun je terecht voor verschillende cosmetische behandelingen en huidadvies. Ik vind het belangrijk om mijn expertise uit te breiden en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door regelmatig cursussen en trainingen te volgen.

Doris_PMU-specialist

Doris Wahle

Mijn naam is Doris Wahle,
Met veel plezier en passie zet ik dagelijks (semi) permanente make-up. Elke keer vind ik het weer een nieuwe uitdaging om het gezicht van de klant meer expressie en uitdrukking te geven. Een zo natuurlijk mogelijk resultaat creëren, is mijn doel. Ik streef
naar perfectie, en leer veel uit mijn ervaringen. Bij mij kun je terecht voor permanente make up Powder Brows, Eyeliner en/of Infralash
(eyeliner tussen de wimperrand). Tevens bied ik ook een aantal andere behandelingen aan. Middels de Lash Volume Lift kan ik jouw wimpers liften, krullen en verven. Op de dinsdagen ben ik aanwezig bij Huidpraktijk Nieuwkoop.

Nardin_Injectable-behandelingen

Nardin Nuri

Mijn naam is Nardin Nuri. Tien jaar geleden ben ik afgestudeerd als arts aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Na mijn afstuderen heb ik me gespecialiseerd in huisartsgeneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, en ben ik nu ruim vijf jaar werkzaam als huisarts. Naast mijn werk in de reguliere medische zorg, heb ik mijn passie voor esthetiek gevolgd en ben ik mij gaan toeleggen op cosmetische geneeskunde, met een specifieke focus op injectable behandelingen. Mijn doel is het combineren van zowel esthetische inzichten als medische deskundigheid. Ik streef ernaar het verouderingsproces subtiel te vertragen, met als resultaat een natuurlijke en verfijnde uitstraling.

Dokter Nardin Nuri is een Big-geregistreerde arts (Big-19919347101). En lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) als toehoorder in de A categorie.

Samantha-Huidpraktijk-Nieuwkoop

Samantha Versantvoort

Ik ben orthomoleculair therapeut. Met een orthomoleculaire behandeling kijk ik naar welke stoffen jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Om de beste versie van jezelf te zijn!

Onderzoek toont aan dat onze huidige voeding onvoldoende vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat. Wat een hormonale disbalans kan veroorzaken. Dit kan zich uiten in diverse klachten zoals maag/darmklachten, vermoeidheid, huidproblemen, hormonale klachten etc. Om concreet en doelgericht te werken aan een gezondere én gelukkigere ‘jij’ maak ik gebruik van de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) en de vetzuren test.

Met deze uitgebreide test breng ik heel concreet in kaart hoe jouw gezondheid ervoor staat en/of waar jouw klachten vandaan kunnen komen. Aan de hand van de uitkomsten geef ik je een doelgericht advies en begeleid ik je vervolgens persoonlijk om het advies ook daadwerkelijk toe te passen in je eigen leven.

Op de maandagen ben ik om de week aanwezig bij Huidpraktijk Nieuwkoop.
AGB code  90092569. Lid van de BATC.