Wij zijn Huidpraktijk Nieuwkoop, een gevarieerd team, die bestaat uit verschillende specialisten. In Huidpraktijk Nieuwkoop werken huidtherapeuten en een PMU-specialiste. Met ieder haar eigen specialisme.

Het hele team van Huidpraktijk Nieuwkoop is volledig gespecialiseerd in de Dermaquest, Enerpeel en Tebiskin producten, behandelingen en in de apparatuur. Wij volgen het gehele jaar bijscholing, zodat wij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche. 

Onze missie is om de cliënt de beste zorg op maat te bieden want iedere huid is anders.

Anne van den Haak

Mijn naam is Anne van den Haak, eigenaresse van Huidpraktijk Nieuwkoop. In 2008 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste en mijn diploma ondernemerschap behaald. Na mijn opleiding heb ik mijn eigen praktijk geopend. Daarnaast volgde ik de studie tot huidtherapeut. Sinds 2012 ben ik een HBO gediplomeerde huidtherapeut. Door mij om te scholen tot huidtherapeut onderscheid ik mij van schoonheidsspecialistes door zowel cosmetische als medische huidproblemen te behandelen. 

Hilde Goes

Mijn naam is Hilde. In 2020 ben in afgestudeerd als Huidtherapeute aan De Haagse Hogeschool en ben sinds kort vol enthousiasme begonnen bij Huidpraktijk Nieuwkoop.  In de praktijk kun je bij mij terecht voor een breed aanbod aan huidtherapeutische behandelingen. Mijn specialisatie ligt bij acné behandelingen, chemische peelings en medische microneedling. Dermaquest, Enerpeel en Tebiskin zijn de merken waar ik de meeste kennis over heb en het liefste mee werk. Om mijn kennis en kunde uit te breiden, volg ik regelmatig trainingen van verschillende merken en behandelingen.

Gina Lee Meeuwsen

Mijn naam is Gina Lee. Ik ben in 2022 afgestudeerd als Huidtherapeut aan De Haagse Hogeschool. Nadat ik mijn afstudeerstage succesvol heb afgerond bij Huidpraktijk Nieuwkoop ben ik onderdeel geworden van het team. Bij mij kun je terecht voor verschillende cosmetische behandelingen en huidadvies. Ik vind het belangrijk om mijn expertise uit te breiden en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door regelmatig cursussen en trainingen te volgen.

Doris HPN

Doris Wahle

Mijn naam is Doris Wahle,
Met veel plezier en passie zet ik dagelijks (semi) permanente make-up. Elke keer vind ik het weer een nieuwe uitdaging om het gezicht van de klant meer expressie en uitdrukking te geven. Een zo natuurlijk mogelijk resultaat creëren, is mijn doel. Ik streef
naar perfectie, en leer veel uit mijn ervaringen. Bij mij kun je terecht voor permanente make up Powder Brows, Eyeliner en/of Infralash
(eyeliner tussen de wimperrand). Tevens bied ik ook een aantal andere behandelingen aan. Middels de Lash Volume Lift kan ik jouw wimpers liften, krullen en verven. Op de dinsdagen ben ik aanwezig bij Huidpraktijk Nieuwkoop.

Nardin Nuri

Mijn naam is Nardin Nuri. Tien jaar geleden ben ik afgestudeerd als arts aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Na mijn afstuderen heb ik me gespecialiseerd in huisartsgeneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, en ben ik nu ruim vijf jaar werkzaam als huisarts. Naast mijn werk in de reguliere medische zorg, heb ik mijn passie voor esthetiek gevolgd en ben ik mij gaan toeleggen op cosmetische geneeskunde, met een specifieke focus op injectable behandelingen. Mijn doel is het combineren van zowel esthetische inzichten als medische deskundigheid. Ik streef ernaar het verouderingsproces subtiel te vertragen, met als resultaat een natuurlijke en verfijnde uitstraling.

Dokter Nardin Nuri is een Big-geregistreerde arts (Big-19919347101).