Profhilo verstevigt en hydrateert de huid. Doordat het de productie van collageen en elastine stimuleert, voelt de huid elastischer aan en worden fijne lijntjes verminderd. Bovendien krijgt de huid een mooie glow.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging behandeling waarbij een aantal kleine injecties in het gezicht worden gegeven, met als doel huidverjonging en het verbeteren van de huidtextuur. Deze behandeling bevat puur hyaluronzuur, een natuurlijke lichaamseigen stof die van nature in de huid aanwezig is en bijdraagt aan hydratatie en stevigheid. Naast het hydrateren van de huid stimuleert Profhilo ook de productie van collageen en elastine, wat bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van de huid. Profhilo is dus geen filler en vult ook geen rimpels op. Het resultaat is over het algemeen subtiel en natuurlijk, met de mogelijkheid om fijne lijntjes te verzachten.

Hoe vaak is de behandeling nodig?

De behandeling met Profhilo bestaat meestal uit twee sessies met een tussenpoos van ongeveer vier weken om een optimale stimulatie van de huid te bereiken. Voor behoud van het resultaat kan Profhilo om de zes maanden herhaald worden. Hoewel het vaak gebruikt wordt voor het gezicht, kan Profhilo ook op andere delen van het lichaam worden toegepast, zoals de hals.

Wat zijn de bijwerkingen?

De mogelijke bijwerkingen van Profhilo zijn over het algemeen klein. Tijdelijke reacties, zoals kleine bulten vergelijkbaar met muggenbeten of bijensteken, kunnen optreden na de behandeling en verdwijnen vanzelf binnen een tot twee dagen. Andere mogelijke reacties zijn milde roodheid, zwelling, jeuk of blauwe plekken op de injectieplaatsen, die meestal vanzelf verdwijnen. Tijdens het injecteren kan het verspreiden van de gel als licht gevoelig worden ervaren, maar verdoving is doorgaans niet nodig voor deze behandeling.

Plan GRATIS kennismaking – Samantha Versantvoort

Telefoon: 085-0604843
Whatsapp085-0604843
(klik om een bericht te sturen)
Email: team@huidpraktijk.nl
Aangesloten bij: NVH, BIG, Laserveiligheid, Kwaliteitsregister Paramedici.